Die ene ultieme zonnebril bestaat niet!

En? Nog iets leuks gedaan afgelopen weekend?


Ja dat kun je wel stellen. Druk, druk, druk! Vrijdagavond moest ik naar een receptie op het werk van mijn man. Was wel gezellig, nog best laat geworden ook.

 

Zaterdagochtend heb ik getraind met mijn hardloopclubje. Zo tof, met 6 vrouwen uit de wijk zijn we aan het trainen voor een marathon.

 

’s Middags ben ik heerlijk naar het strandje gegaan. Ik had de kinderen beloofd iets leuks te gaan doen als het mooi weer zou zijn.

 

Maar jeetje, wat was het slecht weer zondag! Wat een contrast met zaterdag. Ik ging met een vriendin en onze 3 honden het bos in, kunnen ze even lekker ravotten, maar het was vreselijk nat en koud!

 

Zondagavond heb ik lekker op de bank gezeten en onze volgende vakantie voorbereid. We gaan 3 weken naar Oostenrijk. We wandelen zo graag! De kinderen trouwens ook.

 

Vandaag ben ik nog een dagje vrij. Heerlijk! Kan ik even op mijn gemakje de stad in om een nieuwe zonnebril te kopen.

 

Ik ga nu een hele mooie, trendy zonnebril kopen! Niet te kostbaar, want ik wil ‘m ook op als we naar het strand gaan. Hij moet licht zijn in gewicht vanwege het hardlopen en de glazen moeten goed donker zijn voor als we in de bergen wandelen …

One comment

  1. Sonja van Vuren schreef:

    Wat leuk, om activiteiten met passende plaatjes van schoenen te illustreren! Ik zou zeggen, niet 1 zonnebril kopen, maar een paar, die bij verschillende activiteiten passen. 😉