Brillentrends van 2014: vergeet het maar!

IMG_7047
Ik kan geen bril meer zien!
Want ik heb ze allemaal gezien.
In Milaan. Afgelopen weekend.
Brillen, brillen en nog eens brillen.

Ik geloof dat ik niets kan opnoemen wat er níet was. Omdat het er dus niet was? Zoiets!

 

Wil je de belangrijkste highlights weten? Lees gerust verder.
Niet interessant? Scroll door naar mijn laatste zin. Belangrijk!

 

KLEUR
Bedenk het en het is er! Van zoete pastels tot harde primaire kleuren. In een mix van streepjes, bloemetjes, voor en achter, boven en onder, asymmetrisch, etc.

Kleurige brillen dus. Als groot liefhebber van kleur maakt me dit zo blij. Mooi te matchen bij je outfit, net als je schoenen en accessoires. Nee dan hoef je niet gelijk 15 brillen (hoeveel paar schoenen heb jij?). Begin eens met één extra bril. Gewoon om niet iedere dag hetzelfde gezicht bij al die verschillende outfits te hebben.

SIXTIES
Dunne randjes van metaal of hoorn. Denk aan John Lennon en Harry Potter. Maar dan wel sexy en stijlvol. Jemig, wat kun je je daar gaaf mee onderscheiden.

VLINDER
Yes!!! Ze zijn er nog steeds! Ondeugend, vrouwelijk, fifties. I love it!

VORMEN
Dunnere randen. Afgeronde hoeken. Ronde lijnen. Slanke pootjes.

Met deze vormen worden brillen weer vriendelijker. Ik ben zo klaar met die donkere rechthoekige brillen! Je ogen zijn vanaf nu weer meer zichtbaar. Je houdt een open gezicht, zonder dat je ineens naar de nietszeggende montuurloze brillen hoeft te gaan.

Brillentrends 2014 dus …

Veel belangrijker vind ik dit: een bril kan letterlijk een EYEcatcher zijn. Het is raar als je iets draagt omdat het ‘MODE’ is, maar helemaal niet bij je past. Laat je goed adviseren door iemand die met een juiste montuurkeuze jouw persoonlijkheid kan versterken. 

De bril moet passen bij je wie je bent. Dus schijt aan trends!

 

Comments are closed.