Oversized bril voor een klein gezicht.

Alain MikliMijn handen zoeken naar de hendel onder mijn kruk. Omdat ik steeds misgrijp krul ik mijn rug in een ongemakkelijke stand. Als ik de hendel eenmaal heb zakt de zitting onder mijn billen en recht ik mijn rug weer. Veel beter zo.

Niets vervelender dan een verkoper die boven je uittorent of op je neerkijkt.

Vandaag zit er een jonge vrouw tegenover mij. Klein dus, vandaar mijn kruk-verlagings-actie. Haar presentatie, kleding en stemgeluid, zijn echter groots. Ze weet duidelijk wat ze wil. En ook wat ze dus niet wil.

“Geen moderne grote bril. Dat staat niet vanwege mijn kleine gezicht.”

Duidelijk.
Of toch niet?

Heb jij een klein gezicht, dan zijn er ook moderne grote brillen voor jou!

Er zijn namelijk heel veel merken die grote brillen voor kleine gezichten maken. Ik noem er zomaar een paar: Alain Mikli, Etnia, Lindberg, Kinto, Ray Ban. Het gaat om monturen die trends volgen met hier en daar een eigenwijze twist. Deze merken maken niet complete collecties voor kleine gezichten, maar bieden absoluut veel keuze.

LET OP: de grote brillen voor kleine gezichten moeten wel doelbewust ingekocht worden door de opticien. Dus het kan zijn dat je ze niet overal vindt!

Maar verdwijnt dat kleine gezicht dan niet achter de (veel) te grote bril?

Ik wil dat uitleggen door even over te schakelen naar de oversized trends in de kleding. Als jij maat 40 hebt, koop je met deze trend niet ineens maat 46. Nee, je koopt nog steeds maatje 40, maar wel met een oversized snit.

Oversized is niet een kwestie van 3 maten groter kopen.

Pasvorm, daar gaat het om. In de kleding, maar juist ook in de brillen!

Kortom, wil jij met je kleine gezicht een oversized bril met groots effect: zoek naar het juiste merk met de juiste pasvorm. Oh, én de juiste opticien. 😉

PS Heb jij moeite met het vinden van de juiste bril? Ik help je graag zoeken!

Comments are closed.