CHANEL

Ik sta met mijn neus tegen de winkelruit gedrukt. Het laat zo’n vette wazige afdruk achter op het glas. De winkelbaas zal er niet blij mee zijn.

Chanel. Ik zie fantastische outfits. Zo stijlvol, vrouwelijk en krachtig tegelijk . Heb ik iets van het merk in mijn kast? Nee helaas. Je bent het waard, zou de reclame-mevrouw zeggen. Maar toch …

De brillen zijn heel veel beter betaalbaar, zeg ik dan altijd. Het is echt zo! En wat zo gaaf is, hun kledingtrends voeren ze door in hun brillenlijn. Zo ook in deze Prestige Christmas Collection. Dat tweed hotter dan hot is, hoef ik jullie niet meer te vertellen. Of je nu bij de Zara binnenloopt, de modeblogs checkt, of voor het couturehuis Chanel staat. In biker style, keurig colbert, of lange coat. In alle kwaliteiten en stijlen kom je de tweed jasjes tegen.

Uiteraard word ik helemaal blij van deze prachtige tweed brillencollectie van Chanel. Je kan er zoveel kanten mee op. Stoer, zacht, sexy. Wat wil jij uitstralen met je bril?

One comment

 1. chris schreef:

  Hoi Diana!
  Oh, die zijn mooi zeg!!
  Zeker voor vrouwen erg fraai…. zie er gelijk bijpassende kleren bij, misschien andere tweeds of materialen maar dat maakt het misschien spannender dan wanneer je all-over in dezelfde stof gaat, niet meer van deze tijd…
  Trouwens, leuk idee om een keer bij een zeer bijzondere bril een passende outfit te maken die stijlversterkend is.
  Maatwerk ten top!
  Groet,
  Chris