BLOEMEN EN BRILLEN

Ja, ik deed het vroeger ook wel eens. Van die dikke wollige bloemetjes tekenen in mijn schoolschrift. In een uitbundige bui konden er ook nog wat blaadjes bij getekend worden. Ik deed het niet omdat de lessen zo saai waren. Maar het was zo’n beetje het enige wat ik best goed kon op het gebied van tekenen. En misschien dat het schrift van mijn überhippe klasgenootje, vol met zelf getekende bloemetjes en hartjes, enige inspiratie bracht.

Geen idee of de schoolschriften van vroeger een inspiratie zouden zijn geweest voor Prada. Maar wollige bloemen ALL OVER in hun spring/summer catwalk collectie. En ik vínd het leuk! Niet dat ik enig bloemenprint gevalletje in mijn kast heb hangen. Integendeel. Maar deze brillen, ach hemeltje lief, wat vind ik ze fantastisch!

Lopen we straks dan allemaal met gebloemde brillen? Welnee!  Gewoon je eigen stijl kiezen. Zoals je altijd al deed en moet blijven doen. Ook als het gaat om oogmode. Deze catwalk plaatjes kunnen je in ieder geval op creatieve ideeën brengen. Zo af en toe een beetje buiten je comfortzone stappen maakt het leven alleen maar leuker.

Have fun!

Comments are closed.