Wie is het Brillenmeisje?

Diana Zuidweg

Het blog van Brillenmeisje bestaat sinds 2012. Het is ontstaan doordat ik, Diana Zuidweg, graag korte verhalen schrijf. Nog altijd brengen mijn vakantie-schrijfsels me terug naar de geur van stoffig Havana of naar de beangstigende golven in het Great Barrier Reef. In beginsel zijn mijn verhalen nooit bedoeld om openbaar te maken, maar met de populariteit van online aanwezig zijn en mijn behoefte om verhalen te delen is een platform als het Brillenmeisje een mooie samenkomst. 

Korte beschouwingen of grappige anekdotes vloeien uit mijn pen, met name op momenten dat ik het vooral niet probeer. Onder dwang weigeren de verhalen te ontstaan in mijn hoofd.

Verhalen komen op als onweersbuien na een broeierige zomerdag. Daarna is het weer heerlijk fris en zucht ik tevreden.


Wil je me ‘live’ ontmoeten of een persoonlijk briladvies?
Kom naar Zuidweg Oogcontact in Papendrecht.
Tot ZIENs!

5 comments

 1. Gretha schreef:

  Wat een leuke site. Ik ga je volgen. Leuk!

 2. Marion schreef:

  Een naam op jouw lijf geschreven!

 3. Chris schreef:

  Er zijn meerdere fiats 500, maar er is maar 1 brillenmeisje!

 4. Reijer van den Herik schreef:

  Ik zag vandaag een leuke Fiat 500 bij de Heeren van Sliedregt met hierop ” Het Brillenmeisje “.
  Wie o wie is het Brillenmeisje?

  Nu weet ik het!

  Kan ik weer rustig slapen.
  En jullie doel is bereikt!

  Vriendelijke groet,

  Reijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *