Wie is het Brillenmeisje?

Diana Zuidweg

Die ene opmerking bleef die nacht door mijn hoofd zweven. Het was geen opzet om mij hiermee wakker te houden, natuurlijk niet, maar het was wel waar. Die dag had ik een brainstormsessie met vakmensen en ineens wordt er gezegd ‘jee Diana, jij bent echt een brillenmeisje’.

Ineens had ik daar mijn ‘kapstok’ waar ik al mijn liefhebberij aan kon ophangen, mijn alter-ego was geboren. Ik bén het brillenmeisje!

Ik ben jong genoeg om nog een meisje te kunnen zijn en ik ben oud genoeg om te geloven dat ik wat te delen heb over brillen, ogen, oogmode, het runnen van een optiekwinkel en alles wat in het normale leven van het brillenmeisje voorbij komt.

Lees met me mee, beleef, deel en reageer. Het wordt leuker met elkaar!

Wil je me ‘live’ ontmoeten?
Een persoonlijk briladvies?
Bijzondere brillen zien?
Kom naar Struijk Optiek in Papendrecht.
Tot ZIENs!

5 comments

 1. Gretha schreef:

  Wat een leuke site. Ik ga je volgen. Leuk!

 2. Marion schreef:

  Een naam op jouw lijf geschreven!

 3. Chris schreef:

  Er zijn meerdere fiats 500, maar er is maar 1 brillenmeisje!

 4. Reijer van den Herik schreef:

  Ik zag vandaag een leuke Fiat 500 bij de Heeren van Sliedregt met hierop ” Het Brillenmeisje “.
  Wie o wie is het Brillenmeisje?

  Nu weet ik het!

  Kan ik weer rustig slapen.
  En jullie doel is bereikt!

  Vriendelijke groet,

  Reijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *